Det nya lilla livet

Nyföddsfotografering


Stort grattis till er nya familjemedlem! Tiden då ditt barn precis kommit till världen är så speciell och varar under en kort period. Din bebis kommer växa, utvecklas och förändras fortare än du anar. När du senare tänker tillbaka på de första veckorna i bebisbubblan kommer du ha svårt att förstå att din bebis varit så liten. En nyföddfotografering är för dig som vill kunna se tillbaka på och återuppleva den här omvälvande och korta tiden för alltid!

“Tack Alexandra för fotograferingen. Bilderna ser fantastiskt fina ut och du fick mig att känna mig bekväm och naturlig trots att jag hade bestämt att du bara skulle fota barnen innan du kom. Så glad att jag ändrade mig. Storebror älskade dig och du fick honom på sitt bästa humör! Jag är verkligen glad och tacksam för att du kom hem till oss och fotade”

Fina och avslappnade fotografier

i ert hem under den allra första tiden

Jag förstår att det kanske inte är det första du tänker på när du precis fått din lilla bebis och är helt inne i bebisbubblan att boka tid för en nyföddfotografering. Du är full av hormoner och kanske skör emotionellt, du har en öm nyförlöst kropp som precis skapat ett mirakel och du har knappt hunnit förstå att just ni blivit föräldrar. Just där och då förstår jag att man inte tänker på att boka en fototid. Jag rekommenderar därför att överväga boka redan när du fortfarande är gravid. Både då för att slippa tänka på bokningen när du är nyförlöst och för att ni säkert ska få en tid just när bebis är sådär liten och har det där speciella nyfödda utseendet som försvinner på bara några veckor. Vi sätter ett preliminärt datum och du hör av dig om bebis kommer tidigare eller senare än planerat.


När ni sedan kommer hem från BB och fått landa några dagar/någon vecka kommer jag hem till er. Ett ~ för att det är skönt att inte behöva lämna bubblan och hasta iväg någon annanstans. Och två ~ för att jag är ett stort fan av vardagsrealism och att få fota er i just den miljö där ni är som mest avslappnade och trygga skapar fina bilder med många lager av uttryck. Dessutom är det mysigt att kunna se tillbaka på alla detaljer som visar på tiden just runt ert barns födsel; hur såg favoritstället för amning/flaskmatningen i soffan ut, hur såg barnsängen ut eller vad lekte storasyskonen med osv.


Jag rekommenderar att vi bokar inom de två första veckorna efter födseln, men det går förstås lite senare också om ni hellre vill det. Vi gör det som passar er bäst.

Från bokning till leverans

1. Bokning


Fyll i mitt bokningsformulär. Jag återkommer inom någon arbetsdag så bokar vi in ett preliminärt datum cirka 4-14 dagar efter beräknad födsel. Självklart anpassar vi fotograferingstillfället utefter hur ni mår och om bebisen vill ut tidigare eller senare än beräknat. Ni får all information och support ni behöver inför er fotografering för att ni ska känna er så trygga som möjligt.

2. Fotografering


Jag kommer hem till er och vi har en mysig lugn stund där ni bara gosar med er nyfödda precis som vanligt. Till skillnad från mina andra fotograferingar håller denna fotograferingen på längre, minst 1-2 timmar. Detta för att vi ska kunna ta allt i lugn och ro och ha pauser för matning och blöjbyten. Jag vill att känslan ska vara lugn och avslappnad och jag hjälper till med enkla direktiv och förslag för att fånga ögonblicken.

3. Leverans av bilder


Inom två-tre veckor efter fotograferingstillfället när jag är klar med redigeringen av era bilder skickar jag en länk till ett vackert webbgalleri av era bästa bilder. Där väljer ni enkelt ut de bilder ni vill köpa, och betalar därefter. Sedan får ni ert färdiga bildgalleri med era digitala högupplösta bilder.

Har du mer frågor om hur det går till? Skriv så hjälper jag dig

Din Investering

Om 1 år, 6 år, 25 år kommer du se tillbaka på de här bilderna och tacka dig själv för att tog beslutet att boka en nyföddfotografering. Dessa bilder kommer bli mer och mer värdefulla ju längre tiden går. Tiden då ditt barn precis kommit till världen är så speciell och varar under en kort period. Med den här fotograferingen kan du se tillbaka på och återuppleva den här omvälvande och korta tiden för alltid. Om det är något jag själv inte ångrar när min son och dotter var nyfödda är det just att vi tog hem en fotograf för att föreviga vår bebisbubbla. Visst, jag tog massor av bebisbilder och bilder på min man och mina barn men jag hade själv knappt varit med på bild. Så låt mig komma hem till er och föreviga er tillsammans så ni slipper ångra er! Det här kanske den bästa investeringen du gör för familjen i år!

Priser


Vid bokning skickar jag en faktura på fotograferingskostnaden - 2500 kr (bokningsavgiften) som bekräftar er bokning och att ni är ett steg närmre att få bilder på er nya lilla familj. 2-3 veckor efter fotograferingen när ni får tillgång till ert webbgalleri väljer ni vilket bildpaket ni vill köpa.


Lilla - 2500 kr


I lilla paketet ingår 5 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.


Mellan - 3500 kr


I mellanpaketet ingår 10 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.


Stora - 4500 kr


Har du svårt att bara välja ut några bilder? Om du väljer det stora paketet ingår alla bilder i galleriet, minst 40 stycken, levererade digitalt och högupplöst.


Bokar du även en gravidfotografering får du rabatt på nyföddfoto! (halva bokningsavgiften)


Samtliga av dessa tre paket ovan går att delbetala i 3 månader.

“Alltså blir helt gråtmild! Så så fina bilder på vår familj. Vi bokade både gravid och nyföddfoto och är så tacksamma för båda tillfällena. Alexandra fick oss alla att känna oss avslappnade och fångade känslorna som vi kände där och då och gör det lättare att minnas tillbaka. Minnen att hålla kär för resten av livet!”

Boka här


Så roligt att du funderar på att boka en fotografering! Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort. Titta även i skräpposten, ibland kan mejl hamna där. Har du inte hört något från mig inom 48 timmar så skicka ett sms till mig på 073-337 52 71. Ser fram emot att höras!


Enbart så jag kan skicka er ett sms att jag skickat svar på er förfrågan via epost. Ibland hamnar mitt svar i skräppost och man kan tro jag inte svarat!

FAMILJEFOTOGRAF,MODERSKAPSFOTOGRAF, NYFÖDDFOTOGRAF,lifestylefotograf, BrÖLLOPsfotograf OCH GRAVIDFOTOGRAF. FÖrevigar verkliga känslor, relationer, kärleken, kärnan i livet. UTGÅR FRÅN Umeå, Västerbotten..