Gravidfotografering - Början på ett nytt äventyr


Stort grattis till det växande livet i din mage. Med en gravidfotografering kan vi passa på att fånga denna unika och längtansfyllda tid innan bebis anländer. Du kan välja om du vill bli fotat själv eller med din partner och/eller med eventuella syskon. Att vara gravid är verkligen en magisk tid och klart vi ska föreviga denna korta men fantastiska period i ditt liv!

“Så himla fina bilder. Åh ljuset och miljön och allt. Jag är så tacksam att du kunde fota mig och magen! Blir väldigt svårt att välja ut bilder när alla är så fina. Tusen tack igen Alexandra”

Boka i tid


Jag förstår om det finns mycket annat att tänka på när man gravid, särskilt om du har några gravidkrämpor. Kanske har du svårt att sova på natten - ibland är det ju helt hopplöst att hitta en bekväm position med magen, det kan krypa i benen och så är du kissnödig ofta på det. Det är också så vanligt att inte känna sig helt bekväm i sin nya växande kropp och du kanske har svårt att hitta passande kläder. Jag kan så sympatisera. Jag har själv varit gravid flera gånger och kan fortfarande minnas tillbaka på den tiden med hatkärlek. Men hur det än har varit, så är jag otroligt tacksam att jag bokade fotograf att fånga mig och magen när jag var gravid. Att ha haft privilegiet att se sin kropp producera fram ett nytt liv är en otrolig resa att ha varit med på och vore det inte för bilderna är den nästan svårt att förstå att man verkligen haft en bebis därinne i magen. Så min uppmuntran även till dig är att passa på att bevara minnen från den här underbara tiden när ni väntar på att er nya lilla familjemedlem ska anlända.


Och kom ihåg - du skapar faktiskt i detta nu en helt ny människa "from scratch" och du är så magisk vacker just som du är!OM DU GÖR EN GRAVIDFOTOGRAFERING HOS MIG FÅR DU dessutom HALVA PRISET PÅ BOKNINGSAVGIFTEN på EN NYFÖDDFOTOGRAFERING!Från bokning till leverans


1. Bokning


Fyll i mitt bokningsformulär. Det är individuellt när det passar bäst att fotograferas som gravid, det beror på hur du känner dig och hur du mår. Vanligt är mellan vecka 25 och 35. Vid bokning skickar jag en faktura på fotograferingsavgiften. Detta bekräftar din bokning! Jag fotograferar i naturligt ljus så om det blir för dåligt väder bokar vi självklart om. Inför fotograferingen får du all information och support du behöver för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

2. Fotografering


Nu är det dags för fotografering! Vi möts upp antingen inomhus hemma hos dig eller utomhus på en fin plats runt eller i Umeå m omnejd (fotar även på andra ställen mot reseersättning). Fotograferingen är cirka 60-90 minuter. Du väljer om du vill fotograferas själv, ha med din partner eller hela familjen. Om partner eller familjen är med får ni kramas och busa framför kameran. Jag vill att känslan under fotograferingen ska vara avslappnad och rolig. Jag kommer hjälpa till och ge små uppgifter och förslag för att fånga ögonblicken.

3. Leverans av bilder


Inom två-tre veckor efter fotograferingstillfället när jag är klar med redigeringen av era bilder skickar jag en länk till ett vackert webbgalleri av era bästa bilder. Där väljer ni enkelt ut de bilder ni vill köpa, och betalar därefter. Sedan får ni ert färdiga bildgalleri med era digitala högupplösta bilder.

.

Har du några frågor? Skicka ett meddelande så hjälper jag dig!


Din Investering


Om 10 år eller kanske faktiskt redan när din lilla bebis är född kommer du se tillbaka på de här bilderna och tacka dig själv för att tog beslutet att boka en gravidfotografering. Dessa bilder kommer bli mer och mer värdefulla ju längre tiden går. Min äldsta dotter tycker det är jätteroligt att titta tillbaka på de bilderna som vi har från när hon låg i magen och det är så fint att kunna minnas och återberätta den tiden tillsammans med henne. Det här är kanske den bästa investeringen du gör i år för familjen och ditt kommande barn. Om du bokar en gravidfotografering hos mig får du dessutom halva priset på bokningsavgiften på en nyföddfotografering!

Priser


Vid bokning skickar jag en faktura på fotograferingskostnaden - 1500 kr (bokningsavgiften) som bekräftar din bokning och att du är ett steg närmre att få de där underbara bilderna på er växande familj. 2-3 veckor efter fotograferingen när du får tillgång till ert webbgalleri väljer du vilket bildpaket du vill köpa.


Lilla - 2500 kr


I lilla paketet ingår 5 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.

Mellan - 3500 kr


I mellanpaketet ingår 10 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.


Stora - 4500 kr


Har du svårt att bara välja ut några bilder? Om du väljer det stora paketet ingår alla bilder i galleriet, minst 40 stycken, levererade digitalt och högupplöst.

Samtliga av dessa tre paket går att delbetala i 3 månader. Jag erbjuder även fotobok och fine art-förstoring av era bästa bilder! Läs mer här

Boka här


Så roligt att du funderar på att boka en fotografering! Fyll i formuläret (ej bindande) för att se om jag har tider tillgängliga när du vill bli fotad så återkommer jag inom kort. Titta även i skräpposten, ibland kan mejl hamna där. Har du inte hört något från mig inom 48 timmar så skicka ett sms till mig på 073-337 52 71. Ser fram emot att höras!


Enbart för skicka dig ett sms när jag svarat via epost på din förfrågan! På senaste har väldigt många av mina svar hamnat i skräppost!

FAMILJEFOTOGRAF,MODERSKAPSFOTOGRAF, NYFÖDDFOTOGRAF, lifestylefotograf, BrÖLLOPsfotograf OCH GRAVIDFOTOGRAF. FÖrevigar verkliga känslor, relationer, kärleken, kärnan i livet. UTGÅR FRÅN Umeå, Västerbotten.