Mamman ~ den ultimata superhjälten

Ge en mamma i ditt liv en present som kommer ge glädje i många år framöver. Låt henne stå i fokus med sina barn, och samtidigt ge henne en fin och rolig stund tillsammans. (Självklart är partners också välkommen vara med på bilder om så önskas). Tro mig blir kanske en av de bästa gåvorna du någonsin ger henne.


I andra hand ger ni dessutom era barn den otroligt viktiga gåvan att få minnas en av de viktigaste personerna i deras liv i vackra fotografier. De foton jag värderar mest från min barndom är med min mormor och så många av dessa finns inte då hon gick bort i cancer alldeles för tidigt i mitt liv.


Jag vet (då det är av naturliga skäl lite samma i vår familj) att det är många mammor därute som är den primära fotografen i sin familj, och därför nästan bara har selfies av varierande kvalitet men sina barn. Så att få #tahennesbild är en väldig viktig "mission" som jag har som fotograf så vad passar väl bättre än att runt och på morsdag ha det här unika erbjudandet som är ovanligt att jag erbjuder och inte kommer komma igen iår (så passa på) så jag kan bidra till att fler mammor kan få dessa otroligt viktiga fotografierna och minnena förevigade.


Efter fotograferingen får mamma (ni) ett vackert webgalleri med fotografier där ni kan välja ut er absoluta favorit som kommer beställas och levereras som en förstoring på Fine Art Matt Fotopapper som hon sen kan titta på och njuta av var dag därefter (och framtida generationer kommer värdera högt). Jag tycker nämligen att det är alltför många av de foton vi tar idag som landar på en dator och aldrig fysiskt ser dagens ljus så ville därför inkludera något konkret i mitt morsdagserbjudande.

“Alexandra har en sådan värme och närvaro att både vi föräldrar, och ännu viktigare för oss, att barnen var trygga direkt från start och hela vägen igenom sessionen. Alexandra bidrog till att fotograferingen också blev en mysig och rolig stund tillsammans! De stämningar och känslor hon lyckas fånga i bilderna är ovärderliga. Vi är så nöjda med vår familjefotografering och rekommenderar starkt Alexandra som fotograf. Vi kommer säkerligen anlita henne till att fånga fler av livets viktiga delar och stunder.”

FAQ

HUR MÅNGA FÅR VI VARA?

Eftersom tiden är begränsad är fotograferingstiden endast avsatt för mamma + barn ev partner (eller se nästa fråga).

VI HAR INGA BARN, KAN VI BOKA ÄNDÅ?

Då detta erbjudande för hylla alla mammor så är mammor med barn, gravida etc välkommen att boka. Jag erbjuder självklart annan fotograferingspaket för par, bröllop utökad familj etc. Hör av er så kan jag ge er mer info om dessa. <3

VAD HÄNDER OM DET BLIR DÅLIGT VÄDER?

Mulet väder är bra fotoväder, kanske även lite småregn eller mindre skur är ok men om det ösregnar så får vi ställa in. Då hittar vi en ny tid att fota.

VAD HÄNDER OM VI BLIR SJUKA?

Om du eller någon i din familj blir sjuka på fotograferingsdagen får vi hitta en ny tid. Samma gäller om jag blir svårt sjuk. Hör förståss gärna av er så tidigt som möjligt om får förhinder.

HAR DU KLÄDTIPS TILL FOTOGRAFERINGEN?

Oftast enhetliga naturfärger blir fint. Vitt, beige, sand, brunt, kanske blek eucalyptusgrönt eller ljusa blåa. Inte för mycket mönster, loggor på kläder eller för bjärta färger.

Tips är att söka på Pinterest på Family Photo Outfits för lite inspiration!. Hör gärna av er om har mer frågor och vill bolla med mig så hjälper jag gärna till!

VEM ÄR JAG SOM SKA FOTA MAMMAN I DITT LIV?

Alexandra Gery ~Mamma & fotograf


“Fotograf på deltid, mamma till två på heltid. Älskar vardagsrealism och brinner för fånga naturliga uttryck och känslor med min kamera. Älskar all sorters film, god mat & vin, bott 11 år i USA och har tagit med mig hem en doktorstitel i Audiologi (Hörselvetenskap) och make därifrån. Här är en selfie på mig som jag tagit som får symbolisera detta morsdag erbjudande =)”

“Jag är så glad vi bestämde oss för att boka. Jag har insett att det inte nästan finns någon bild från barnens uppväxt hitills där jag (mamman) inte står bakom kameran och alltså inte är med på fotot. Enda problemet är att vi inte kan bestämma oss för bara enstaka favoriter. Vilket är ju ett fint problem att ha! Vi vill ha alla! Tack igen Alexandra”

DIN INVESTERING

Morsdag foto


♥ 30 minuters fotografering

♥ Privat webbgalleri till dator och mobil för urval

♥ 1 st 20 x 30 fine art förstoring av ert favoritfoto


1 850 kronor


Erbjudandet levereras i form av ett presentkort giltigt 2 år från inköpsdatum. Fotografering sker i Umeå kommun eller gränskommuner vid tidpunkt som vi kommer överens om.  Kan bokas till och med 230611 (två veckor efter morsdag).

Tillval Digitala Filer*


  • 5 digitala filer 2 500 kr
  • 10 digitala filer 3 500 kr
  • Kan inte välja? Alla filer hurra! 4 500 kr


*Kan köpas till senare efter ni sett urvalet från sessionen.

Tillval album och andra storlek förstoringar kan också erbjudas,


Passa på ~

detta erbjudande är ovanligt att jag erbjuder

och kommer inte tillbaka detta år.

FAMILJEFOTOGRAF,MODERSKAPSFOTOGRAF, NYFÖDDFOTOGRAF, BrÖLLOP OCH GRAVIDFOTOGRAF. FÖrevigar verkliga känslor, relationer, kärleken, kärnan i livet. UTGÅR FRÅN Umeå, Västerbotten..